Za Tęczowym Mostem: Rumba

Fundacja emir - wieści z domu Rumby

Za Tęczowym Mostem: Rumba

22 lutego 2007 roku swoje miejsce na świecie znalazła nasza Rumba, bokserka zdjęta z łańcucha. Dziś, przełykając łzy dziękujemy Państwu, za dobry dom, za troskę, serce i miłość okazywaną Rumbutce przez te wszystkie lata. Daliście jej najlepsze życie. Żegnaj sunieczko, miałaś szczęście odchodzić w ramionach swoich ukochanych ludzi…..

Dzień dobry Pani,
22 lutego minęło 10 lat kiedy zaadoptowaliśmy naszą kochaną Rumbutkę. Była członkiem naszej rodziny i jak szybko się nauczyła można nami rządzić. Była cudna kochana i myśleliśmy że z nami będzie jeszcze długo. Niestety wczoraj 8 marca poddała się wstrętnej chorobie (wodobrzusze) i zasnęła zostawiając nas z popękanymi sercami. W ostatniej chwili podeszła do nas i przytulając się do nóg męża i odeszła. Myśleliśmy że w to lato przyjedziemy ze starszą damą do Emira żeby się pochwalić naszą niusią. nic takiego się nie stanie bo Rumbutki już z nami nie ma. Mam nadzieję ze życie które jej zapewniliśmy było dobre.. Zostanie z nami nie tylko na zdjęciach ale przede wszystkim w naszych sercach. Nic więcej nie mogę napisać bo cały czas ryczę . Dołączam zdjęcia naszej kluseczki.
Pozdrawiam
Elżbieta N.

1Komentarz
  • Iga
    Opublikowano o 01:02h, 18 lipca Odpowiedz

Witam, osobiście absolutnie zgadzam się z powyższym !

Napisz komentarz

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!